УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА ПРОДАЖБА И ТРАНСПОРТ

Единствени ОРГИНАЛНИ препарати во Македонија
Delivery-shipping-send-box-postman-shipment-cargo-delivery-man-512

Цените на сите производи од www.bioplusonline.com се во денари . Секој купувач најпрвин мора да се регистрира за да може да биде остварена нарачката. По завршувањето на нарачката ќе биде испратен e-mail на наведената адреса од страна на купувачот, за потврда на нарачката.
Доставата е одредена со Трошоци за транспорт кои се наведени на крајот во моментот на одлука како сакате да Ви бидат испорачани продуктите за испорака на територија на Република Македонија.
Купувањето може да се оствари со одбирање и ставање во корпа и одбирање на опцијата ПЛАЌАЊЕ ПРИ ДОСТАВА. Испораката е следен работен ден (за Карго Доставата) Најчесто тоа е во работни денови од понеделник до сабота.
Испораката на производот се врши на наведената адреса за испорака од страна на купувачот или од Базата на Карго Доставата. Сите производи се испорачуваат во определениот рок и услови кои ги одбрал купувачот при правењето нарачка. Секој купувач е должен при испорака на производот да го провери за евентуални оштетувања при транспорт, а доколку е поголема пратка да провери дали некој производ недостасува.

ВАЖНО !!!

ПАКЕТОТ КОЈ ЌЕ ВИ БИДЕ ПРАТЕН Е НЕОЗНАЧЕН , БЕЗ НИКАКВИ ГЕНЕРАЛИИ ЗА СОДРЖИНАТА, ШТО ЈА ГАРАНТИРА ВАШАТА ДИСКРЕЦИЈА (ТАЈНОСТ) .НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ДА ВИ ОБЕЗБЕДИМЕ ПОТПОЛНА АНОНИМНОСТ ПРИ КУПУВАЊЕ И НЕОТКРИВАЊЕ НА СОДРЖИНАТА НА ПАКЕТОТ, КАКО ВО МОМЕНТОТ НА НАРАЧКА ТАКА И ВО МОМЕНТОТ НА ДОСТАВА.

www.bioplusonline.com ЈА ЗАСЛУЖУВА ВАШАТА ДОВЕРБА

top-secret2