Формулар за контакт

Поставете Ни Прашање !

  Информативна содржина

  Најчесто поставувани прашања

  Препаратите за потенција на  bioplusonline.com се можеби единствените оргинални продукти од овој тип во Македонија. Поседуваат оргинална декларација и содржината е соодветна на спецификациите на производителот. bioplusonline.com гарантира квалитет и моменти на уживање при користиње на истите.

  Да, продуктите ќе бидат испорачани според изгледот, содржината и се друго што е наведено во описот на продуктот. Доколку bioplusonline.com не е во можност да ги испорача ќе бидете контактирани на Вашиот мобилен телефон. Ќе Ви биде понудена замена.

  При Ваша најава во делот Мојот сметка ,имате Контролна табла каде можете да ги видите Вашите нарачки, кога ,за кои производи и колку е наплатено. Исто така можете да ги видите Фактурите(сметките) кои можете да ги download ирате и да ја видите содржината на Вашите нарачки

  bioplusonline.com редовно ги надополнува залихите на артиклите кои се понудени на веб страницата. Доколку производот нема да биде наскоро достапен ,тој ќе биде отстранет од понуда.

  Доколку Вашата нарачка сакате да Ви биде пратена на Вашата примарна адреса, внесете ги коректно Вашите податоци кои секогаш можете да ги корегирате во делот – Ваша сметка. Доколку сакате ги препратите на друга адреса, пополнете ги полињата за Праќање на друга адреса при Проверка на Кошничката пред плаќање. Секогаш останува можноста Вашата Нарачка да ја подигнете од Карго доставата.